Køb billige mobiltilbehør til alle Apple iPhone telefoner | CaseOnline.dk

APPLE

APPLE IPHONE

Apple er en amerikansk virksomhed grundlagt i 1976 af Steve Jobs. Kvalitet, brugervenlighed og kvalitet er det, der bedst kendetegner Apple-produkter. Apple iPhone smartphone med touchscreen og kamera blev introduceret i 2007 under navngiv iPhone 2G.

Nye modeller er for nylig lanceret årligt.

APPLE IPHONE ETUI

Vi hos CaseOnline har samlet et bredt udvalg af mobilcovers og tilbehør til alle iPhone-modeller. Du finder de fleste typer covers såsom bagsider helcover med for- og bagside som på en smart måde fungerer da også som en integreret skærmbeskytter. Du har selvfølgelig adgang til telefonens funktioner.

Dagens smartphones er ofte dyre og frem for alt skrøbelige, så en mobiltelefonbeskytter anbefales altid.

Mobiletuiet fås i forskellige materialer, der giver et bedre greb om mobiltelefonen og den bedst mulige beskyttelse. Et populært etui er silikonetui, der også fås i materialet TPU (Thermo Poly Urethane) som har mange gavnlige egenskaber, men stadig meget lig silikone.

Metalcover giver en ekstra robust fornemmelse og overlegen beskyttelse til din telefon. Materialet i metaletui er ofte aluminium som er let og ofte integreret silikoneindsats som tilsammen danner en meget stødabsorberende og stærk beskyttelse .

APPLE IPHONE ETUI MED PUNG

Hvis du leder efter en mobil etui pung, er du kommet til den rigtige butik. Vi har en masse forskellige varianter af punge, etuier, tasker, der er meget praktisk beskyttelse til din smartphone, og de er ofte udstyret med en lang række funktioner. Indeholder kortpladser til f.eks. kreditkort, sedler, kvitteringer og der er også dem med møntrum med lynlås.

Nogle modeller har plads til op til 14 kreditkort og kaldes da ofte en taske. Mobil etui punge fås også med en magnetisk aftagelig telefondel. Det er en skal, der er fastgjort med magnetisme til etuiet, meget praktisk til at besvare opkald.

APPLE IPHONE SCREEN PROTECTOR

En skærmbeskytter beskytter mobiltelefonen mod ridser, snavs og stød. Skærmbeskyttere fås i en række forskellige materialer såsom hærdet glas, PET-film, hydrogel, UV-lim.