Køb ASUS mobiltilbehør | CaseOnline.dk

ASUS

ASUS

En taiwansk elektronikvirksomhed grundlagt i 1989, en innovativ og prisvindende virksomhed. I 2008 vandt de prisen for verdens hurtigste bærbare computer. Asus Zenfone blev lanceret i 2014 og hvert år siden da har de udgivet nye mobiltelefoner i denne serie.

ASUS ZENFONE ETUI

CaseOnline har et bredt udvalg af mobiltelefoncovers til hele zenfone-serien fra starten af 2016 til nutidens mobiltelefoner. Et silikone mobilcover beskytter mobilen godt mod snavs og ridser.
Tåler i de fleste tilfælde også stød, hvis du skulle tabe din mobiltelefon. Der er mange varianter af skaller at vælge imellem i vores e-shop.

ASUS ZENFONE ETUI MED PUNG

Mobilpunge opfattes af nogle som klodsede, men taget i betragtning, at du har pung og telefon i ét, er det meget praktisk og samtidig en ekstraordinær beskyttelse af din mobiltelefon. Kufferterne har ofte en eller anden form for magnetlås, som holder mobilpungen lukket, og hvis uheldet er ude, er det en rigtig god beskyttelse. Mobile etuier er også tilgængelige, de har masser af kortpladser og rum, op til 14 kortpladser er ikke usædvanligt. Derudover plads til pengesedler og i nogle modeller også et møntrum.

ASUS ZENFONE SKÆRMBESKYTTELSE

Skærmbeskyttelse, også kendt som skærmbeskyttelse, er altid god at påføre, fordi skærmen ellers nemt bliver ridset. Skærmbeskyttere i hærdet glas er en smule mere holdbare og kan ofte redde din skærm fra at gå i stykker, hvis du ved et uheld taber din telefon. Der findes lignende skærmbeskyttere beregnet til telefonens kamera kaldet kameralinsebeskyttere.