CAT

CAT

Bullit Group Ltd fremstiller under licens fra Caterpillar mobiltelefoner, der er ekstra robuste og kraftigt forstærkede. Meget populære telefoner til forskellige håndværkere, da de er ekstra holdbare. Den første CAT-telefon blev udgivet i 2013.

CAT ETUI

CAT-telefoner er relativt svære at finde mobilcovers til, da der er få producenter. CaseOnline har en række forskellige skaller, primært silikone- og TPU-skaller, som er lidt hårdere skaller, men stadig ligner silikone. Disse mobilcovers beskytter telefonen yderligere mod snavs og ridser og giver et bedre greb om telefonen, da coverne ofte er ribbet.

CAT ETUI MED PUNG

CaseOnline har produceret nogle mobile tegnebøger til CAT-telefoner. Etuiet har plads til 3 kreditkort og et seddelrum. En mobil pung beskytter også skærmen. En magnetisk lukning holder pungen lukket.

CAT SKÆRMBESKYTTELSE

Som standard har CAT-telefoner et sikkerhedsglas af mærket Gorilla glas. Det er dog ikke nogen dårlig idé at beskytte dette glas med en skærmbeskytter af hærdet glas eller en skærmbeskytter lavet af blød plastikfilm. Det forhindrer snavs og ridser.