Køb CAT S75 cover & mobilcover til billige priser

CAT S75

Specifikationer om mobiltelefonen

Model: CAT S75
Modelnummer: BM1S1B
Introduceret: Februar 2023
Skærmstørrelse: 6.6"
Dimensioner: 171 X 80 X 11.9mm
Vægt: 268g

Mobiletuier og tilbehør til Cat S75

CAT S75 er en holdbar og robust telefon, der er perfekt til folk, der arbejder i udfordrende miljøer. Hos CaseOnline finder du et bredt udvalg af etuier og tilbehør til CAT S75, som giver ekstra beskyttelse mod snavs, stød og ridser.
Et af de mest populære tilbehør til CAT S75 er mobilpungen med plads til kreditkort. Hos CaseOnline finder du en række forskellige etuier, lavet af det slidstærke materiale TPU.
Vi har produceret forskellige varianter af disse populære pung etuier og tasker, alle modeller tilpasset til CAT S75. Du finder alt fra simple pung etuier med få kortpladser til større tasker med plads til flere kort og mønter. Nogle af disse telefoncovers har også lynlåse og ekstra rum for at holde dine ejendele sikre og organiserede
Vi har også skaller i forskellige farver og designs til Cat S75. Cover med drejelig ring, der også er kompatibel med magnetiske bilholdere. TPU silikoneskal giver et fast greb om telefonen uden risiko for at tabe telefonen. Uanset hvilket mobiltilbehør du har brug for, kan du være sikker på at finde det hos CaseOnline.

Når det kommer til CAT S75 skærmen, kan det være godt at beskytte den ekstra med en skærmbeskytter.
Vi har både skærmbeskyttere lavet af PET, HydroGel og Hærdet glas 9H, alle model tilpasset til CAT S75.
Afslutningsvis tilbyder CaseOnline et bredt udvalg af mobiltilbehør til CAT S75, herunder skaller, mobilcovers og andet tilbehør, der beskytter telefonen mod skader og snavs. Ved at købe mobiltilbehør fra CaseOnline kan du føle dig sikker på, at din telefon er godt beskyttet, og at du får tilbehør af høj kvalitet til en god pris.