Køb Mobil tilbehør til Cricket mobiltelefoner | CaseOnline.dk

CRICKET

Beskyt din Cricket telefon med mobilcovers eller mobilcovers

Cricket Wireless er en forudbetalt trådløs tjenesteudbyder i USA. Den konkurrerer primært mod andre forudbetalte trådløse tjenester såsom T-Mobiles Metro, Dish's Boost Mobile og Verizons Visible.

Mærkets oprindelse går tilbage til AT&T's opkøb af Leap Wireless International i juli 2013. Leap Wireless International var moderselskabet til Cricket Wireless. Federal Communications Commission (FCC) godkendte dette opkøb på 1,2 milliarder dollars i marts 2014. Som en del af overgangen fusionerede AT&T sit eget forudbetalte mærke, Aio Wireless, med Cricket Wireless for at danne det, der nu er kendt som "New Cricket".< /p>

De mobiltelefoner, der tilbydes af Cricket, er ikke specifikt "Cricket" telefoner, men er snarere lavet af forskellige producenter, herunder førende mærker som Samsung, Apple, LG og andre. Disse telefoner er kompatible med Crickets netværk, som kører på AT&Ts infrastruktur. Det er også bemærkelsesværdigt, at Cricket giver kunderne mulighed for at medbringe deres egne telefoner, forudsat at de er kompatible med netværket.

For at få en forståelse for udviklingen af ​​mobiltelefoner generelt, som indirekte former de telefoner Cricket tilbyder, kan du gennemgå mobiltelefonernes historie. Fra de første biltelefoner i 1940'erne til nutidens banebrydende smartphones er udviklingen af ​​mobiltelefonteknologi virkelig bemærkelsesværdig.

Hos CaseOnline er vi stolte af at levere det bedste udvalg af tilbehør til din Cricket telefon, fra robuste mobilcovers og etuier til robuste skærmbeskyttere. Vores udvalg af mobiltilbehør til Cricket telefoner er designet til at tilbyde kraftig beskyttelse og samtidig holde din telefon stilfuld og funktionel.

Cricket mobilcover

Vores Cricket telefon etuier er omhyggeligt designet til at give enestående beskyttelse til din telefon. Blandt de bedst sælgende er Cricket Debut Smart Case med et indbygget støtteben for nem visning og et robust, stødsikkert ydre for robust beskyttelse. Den kommer også med en skærmbeskytter af hærdet glas, der beskytter telefonens skærm mod ridser og revner.

Cricket mobile tegnebøger

Hos CaseOnline forstår vi behovet for bekvemmelighed, og det er her, vores Cricket mobiletuier kommer ind i billedet. De giver dig mulighed for at opbevare din telefon og vigtige kort ét sted. Disse tegnebøger er designet med en balance mellem stil og funktionalitet i tankerne og er praktisk mobilbeskyttelse for dem, der ønsker at holde tingene enkle og kompakte.

Cricket skærmbeskytter

For at sikre, at din telefons skærm forbliver i perfekt stand, tilbyder vi et udvalg af forskellige skærmbeskyttere tilpasset forskellige crickettelefoner. De er lavet af hærdet glas og er designet til at give den ultimative beskyttelse mod dagligt slid. Der findes også bløde skærmbeskyttere lavet af PET film, eller selvreparerende hydrogel skærmbeskyttere. Ikke kun forhindrer de ridser og revner, men de sikrer også, at telefonens skærmklarhed forbliver kompromisløs.

Hvorfor vælge CaseOnline?

Valg af CaseOnline betyder, at du investerer i produkter og tjenester af høj kvalitet. Vi tilbyder en række mobiltilbehør til Cricket telefoner, der både er unikke og kan tilpasses.

Udforsk vores udvalg i dag, og opdag det perfekte mobilcover til din crickettelefon hos CaseOnline.