Køb mobil tilbehør til DORO telefoner | CaseOnline.dk

DORO

DORO

Doro er en svensk virksomhed, der fokuserer på sikkerhedstjenester og teleprodukter tilpasset seniorer. Indtil 2008 solgte de primært hjemmetelefoner, men har for nylig skiftet gear og sælger nu mobiltelefoner til den ældre generation. Deres telefoner er kendetegnet ved en enkel brugerflade med simple menuer og lidt større knapper og symboler. Doro mobiltelefoner er også tilpasset handicappede.

DORO ETUI

Doro fremstiller mange af sine egne skaller. Caseonline er forhandler af disse etuier, men har også produceret nogle af sine egne etuier tilpasset til en række forskellige Doro-modeller. Vi har silikonecovers i flere forskellige farver, de giver et bedre greb på telefonen, som ellers kan opfattes som ret glat. Vi har også hårde skaller lavet af materialet PC (Poly Carbonate).

DORO ETUI MED PUNG

Videresalg af Doros sortiment af kvalitetstasker og mobilpunge i læder. Mobiltelefontaske med magnetisk aftageligt cover, der gør det praktisk at besvare opkald, eller hvis du vil lade pungdelen blive derhjemme. CaseOnline har også produceret nogle mobiltelefonetui og tasker tilpasset til Doro-mobiler. Vi har etuier, men fra 2 kortpladser til 9 kortpladser, nogle fås også med møntrum og lynlåse.

DORO SKÆRMBESKYTTELSE

Beskyt din Doro med en skærmbeskytter. Der er displaybeskyttelse lavet af hærdet glas og blød plastfilm. Vi har både Doros egne skærmbeskyttere og vores egenfremstillede skærmbeskyttere.