Køb Fairphone 3 Plus cover & mobilcover til billige priser

Fairphone 3 Plus

Specifikationer om mobiltelefonen

Model: Fairphone 3 Plus
Modelnummer: FP3P
Introduceret: Oktober 2020
Skærmstørrelse: 5.65"
Dimensioner: 158 x 71.8 x 9.9mm
Vægt: 189g

Mobiletuier og tilbehør til Fairphone 3 Plus

Oplev fremtidens mobilteknologi med Fairphone 3+

Fairphone 3+ er ikke bare endnu en smartphone. Det er en game-changer, der kombinerer banebrydende teknologi med et stærkt engagement i bæredygtighed. Med sit modulære og reparationsvenlige design er denne smartphone bygget til at holde, hvilket reducerer elektronisk affald og minimerer dit CO2-fodaftryk. Lavet af ansvarligt fremskaffede og genbrugsmaterialer, Fairphone 3+ er dit etiske valg for en bedre verden.

Et ansvarligt og reparereligt design

Hvorfor nøjes med en almindelig smartphone, når du kan få en ekstraordinær? Fairphone 3+ har et innovativt modulært design, der giver dig mulighed for nemt at udskifte individuelle komponenter, forlænge din enheds levetid og spare penge på reparationer. Du behøver ikke længere bortskaffe din telefon, når noget går galt; bare udskift den defekte del og fortsæt med at nyde din Fairphone-oplevelse. Derudover er denne bæredygtige smartphone konstrueret af ansvarlige, konfliktfrie og genbrugsmaterialer, hvor det er muligt, hvilket sikrer, at dit køb stemmer overens med dine værdier.

Giver dig muligheden for at gøre en forskel

Fairphone 3+ går ud over blot at være en smartphone; det er en bevægelse. Med Fairphone-fællesskabet bliver du en del af et netværk af ligesindede personer, der bekymrer sig om miljøet og social retfærdighed. Ved at vælge Fairphone understøtter du fair arbejdsmetoder og bidrager til at reducere elektronikindustriens miljøbelastning. Derudover hjælper My Fairphone-appen dig med at spore og reducere dine CO2-udledninger, komme i kontakt med bæredygtige virksomheder og deltage i grønne udfordringer, hvilket gør bæredygtighed til en daglig vane.