Wallet cover 3-kort Samsung Galaxy S23 Ultra - Mørkeblå
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wallet cover 3-kort Samsung Galaxy S23 Ultra - Mørkeblå

  • 3 kortpladser
  • Perfekt pasform
  • Integreret tegnebog
  • Beskytter hele telefonen
159,00 DKK (inkl. moms) 127,20 DKK (ekskl. moms)
Inkl. moms
check på lager

Tegnebokscover med smart opbevaring

Tegnebokscover til Samsung Galaxy S23 Ultra en elegant kombination af funktionalitet og stil. Udstyret med tre praktiske kortpladser kan du nemt have dine vigtigste bankkort, ID-kort eller kontanter med dig, så du altid har dem inden for rækkevidde. Derudover er der plads nok til at opbevare kvitteringer eller andet lille tilbehør i seddellommen. Du behøver ikke længere at have en separat tegnebok med, når du har alt, hvad du skal bruge i dit mobilcover. Coveret omslutter hele telefonen og giver pålidelig beskyttelse mod ridser, stød og fald på både bagsiden og forsiden af ​​din Samsung Galaxy S23 Ultra, komplet beskyttelse, samtidig med at det er et stilfuldt mobiltilbehør.

Nem montering

Tegnebokscoveret har en integreret mobilcover tilpasset til Samsung Galaxy S23 Ultra, der er fastgjort til etuiet. Du monterer blot telefonen i dette cover, som sikrer en tæt og sikker pasform. Mobiltelefonen skal ikke tages ud af coveret for at oplade eller bruge telefonens funktioner.

Tegnebokscoverets praktiske funktioner

Mobilcoveret til Samsung Galaxy S23 Ultra er udstyret med stativfunktion, coveret har en fold på bagsiden og mobiltelefonen er vinklet i vandret position perfekt til at se film. Tegnebokscoveret har adgang til telefonens funktioner. Det heldækkende mobilcover med strategisk placerede udskæringer til telefonens højttaler, mikrofon og ørestykke gør, at du også kan tale og lytte til telefonen selv med coveret lukket.

Tegnebokscoveret smarte låsefunktion

Mobilecoveret har en skjult magnetisk lås, der holder låget på tegneboken lukket. Hold dig organiseret og invester i et smart og praktisk cover, der forenkler din hverdag.

Holdbar og holdbar

Coveret er lavet af slidstærkt PU-læder, der effektivt modstår slid, hvilket gør det ideelt til at beskytte din Samsung Galaxy S23 Ultra telefon og dine ejendele i etuiet.

Elegance og tidløshed

Et elegant tegnebokscover til Samsung Galaxy S23 Ultra i mørkeblå farve, der udstråler elegance og stil, praktisk og smudsafvisende.

Specifikationer

Farve: Mørkeblå
Kortslot: 3
Seddelplads: 1
Kompatibilitet: Samsung Galaxy S23 Ultra
Materiale: PU-læder

Indhold
1x tegnebokscover (telefon medfølger ikke)

CaseOnline
34-477
0.07 kg
2022-12-30
7315700770829
Produktinformation
Grundfarve
Blå
Produkttype
Mobil tegnebog
Kompatibel med model
Samsung Galaxy S23 Ultra
Materiale
PU læder
Kompatibel med mærke
Samsung
Kortspil
3st
Magnetisk lås
Ja
Standfunktion
Ja
Kompatibel med model ID
SM-S918B/DS
Seddelum
1st
HS Code
42023100
Hull til håndledsrem
Ja
Tilstand
Ny
Farve
Mørkeblå
Farvemønster
Solid
Type dækning
Bogcover
Sammenfoldelig
Ja
Leveringsomfang
1x mobiltegnebok (telefon medfølger ikke)
Stødsikker
Ja
Produktnavn
Walletcover 3-kort
Antal
1