Silikone cover med slot Samsung Galaxy S23 Plus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Silikone cover med slot Samsung Galaxy S23

  • Nem at gribe
  • Tynd mobilbeskyttelse
  • Integreret kortplads
92,90 DKK (inkl. moms) 74,32 DKK (ekskl. moms)
Inkl. moms
check på lager

Silikonecover med kortslot til Samsung Galaxy S23

Dette gennemsigtige silikonecover med integreret kortslot til Samsung Galaxy S23 giver komplet beskyttelse uden at gå på kompromis med det elegante design på din mobiltelefon. Dette gennemsigtige silikonecover tillader den originale farve på din Samsung Galaxy S23 at skinne igennem, samtidig med at den beskytter mod stød, fald og ridser.

Integreret kortlomme

Silikonecoveret til Samsung Galaxy S23 har en indbygget kortlomme med plads til dit vigtigste kort, ID-kort, kreditkort osv. uden at skulle bære en omfangsrig pung. Kortrummet har et hul i den nederste del, så du nemt kan skyde kortet ud. Med dette silikoncover har du altid dit vigtigste kort inden for rækkevidde, uanset hvor du er.

Let og slankt design

Den gennemsigtige silikonecover er tynd og næppe mærkbar, at du har den på, og bevarer dermed den slanke og slanke profil på din Samsung Galaxy S23. Nyd bekvemmeligheden ved at bære din telefon uden byrden af ​​et tungt eller omfangsrigt cover.

Silikonemateriale af høj kvalitet

Den mobile skal er lavet af højkvalitets silikonemateriale og er fleksibel, holdbar og nem at installere eller fjerne. Med dette mobilcover monteret på din Samsung Galaxy S23 forhindrer du dagligt slid, mens coveret giver et behageligt greb for nem håndtering af telefonen.

Tåler det meste i hverdagen

Coveret giver fremragende beskyttelse mod ridser, stød og mindre fald. De fire hjørner har ekstra luftpuder, der giver ekstra beskyttelse mod fald på jorden, gulvet osv. Dette tynde telefoncover er fleksibelt, holdbart og nemt at installere og fjerne. Hold din Samsung Galaxy S23 ny og ren for at bevare din telefons udseende og gensalgsværdi.

Nem adgang til knapper og porte

Coveret er designet til at give dig adgang til telefonens funktioner, hvilket giver dig adgang til knapper, porte på din Samsung Galaxy S23. Bevar din telefons funktionalitet, mens du holder den beskyttet. Dette telefoncover er også kompatibelt med trådløs opladning.

Vaskbar og nem rengøring

For at rengøre kabinettet, brug mild sæbe og vand, skyl godt og lad det lufttørre. På den måde holder du den gennemsigtige silikonekasse ren for snavs og eventuelle pletter. På ingen tid vil dit cover se så godt ud som nyt, hvilket giver kontinuerlig beskyttelse og et rent udseende til din Samsung Galaxy S23. Dette vaskbare design bevarer ikke kun den perfekte stand af coveret, men bidrager også til en bedre hygiejne til din mobiltelefon.

Specifikationer:

Farve: Gennemsigtig
Materiale: Silikone
Kompatibilitet: Samsung Galaxy S23

Indhold
1x mobiltelefoncover (telefon medfølger ikke)

CaseOnline
27-438
0.02 kg
2022-12-30
7315700507586
Produktinformation
Grundfarve
Gennemsigtig
Produkttype
Mobil cover
Kompatibel med model
Samsung Galaxy S23
Materiale
Silicone
Kompatibel med mærke
Samsung
Kortspil
1st
Kompatibel med model ID
SM-S911B/DS
Induktionskompatibel
Ja
HS Code
39269097
Tilstand
Ny
Farve
Gennemsigtig
Farvemønster
Solid
Produktnavn
Silikone cover med kortslot
Antal
1