CaseMe mobilcover C36 Samsung Galaxy Z Fold 6 - Lilla
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ny

CaseMe mobilcover C36 Samsung Galaxy Z Fold 6 - Lilla

  • Justerbare hånd- og skulderremme
  • RFID-beskyttelse
  • Kortpladser, sedel- og møntlomme
251,90 DKK (inkl. moms) 201,52 DKK (ekskl. moms)
Inkl. moms
block Ikke på lager

CaseMe mobilcover med smart opbevaring til Samsung Galaxy Z Fold 6

CaseMe C36 mobilcover til Samsung Galaxy Z Fold 6 er elegant og praktisk, designet til moderne brugere, der værdsætter både stil og funktionalitet. Dette cover er lavet af høj kvalitet PU-læder og tilbyder overlegen beskyttelse til din mobiltelefon, samtidig med at det fungerer som en praktisk tegnebog og taske. Udstyret med praktiske kortpladser, herunder et fotorum, et møntrum med lynlås og et sedelrum, kan du nemt bære dine vigtigste kreditkort, ID-kort, fotos, kvitteringer/sedler og mønter, så du altid har dem inden for rækkevidde. Du behøver ikke længere bære en separat tegnebog eller taske, når du har alt, hvad du behøver i dit mobilcover.

Nem montering

Mobilcoveret har et integreret mobilskall i blødt TPU tilpasset Samsung Galaxy Z Fold 6, som sidder fast i coveret. Du monterer blot telefonen i dette mobilskall, som sikrer en tæt og sikker pasform. Mobiltelefonen behøver ikke tages ud af coveret for at blive opladet, da den understøtter trådløs opladning eller for at bruge telefonens funktioner.

Coverets praktiske funktioner

CaseMe mobilcover til Samsung Galaxy Z Fold 6 er designet med udskæringer til alle porte, knapper og kameraet, hvilket gør, at du kan bruge din mobiltelefon uden at fjerne coveret. Coveret er også udstyret med RFID-beskyttelse, som forhindrer uautoriseret scanning af dine kort og beskytter dine følsomme oplysninger mod digital tyveri. Coveret leveres med justerbare hånd- og skulderremme, så du nemt kan bære din mobiltelefon sikkert om håndleddet eller over skulderen som en taske. Remmene kan nemt hægtes på og af med deres karabinhager.

Coverets smarte låsefunktion

Mobilcoveret til din Samsung Galaxy Z Fold 6 har en magnetisk knaplås, som holder kort- og møntrummet i pungen lukket, så du holder dine ID-kort, fotos, kreditkort, sedler/kvitteringer, mønter osv. sikkert opbevaret.

Stativfunktion

CaseMe mobilcover til Samsung Galaxy Z Fold 6 beskytter ikke kun telefonen, men er også perfekt til brug af medier. Med sin unikke stativfunktion kan coveret nemt omdannes til et praktisk stativ til videokonversationer, filmvisning eller arbejde. Denne funktion er ideel til at nyde dine medier på telefonen i en behagelig vinkel, der passer dig.

Slidstærk og holdbar

Coveret er lavet af slidstærkt PU-læder og en blød TPU-ramme, der effektivt modstår slitage, hvilket gør det ideelt til at beskytte din Samsung Galaxy Z Fold 6 telefon og dine ejendele i pungcoveret. Coveret omslutter hele telefonen og giver pålidelig beskyttelse mod ridser, stød og fald, hvilket giver din Samsung Galaxy Z Fold 6 komplet beskyttelse samtidig med, at det bliver et stilfuldt mobiltilbehør.

Specifikationer

Farve: Lilla
Kortpladser: 5 stk
Sedelrum: 2 stk
Møntrum: 1 stk
Kompatibilitet: Samsung Galaxy Z Fold 6
Materiale: PU-læder

Indhold
1x mobilcover (telefon medfølger ikke)

CaseMe
23-448
0.19 kg
7315700629295
Produktinformation
Grundfarve
Lilla
Blyant holder
Ja
MPN
C36
Fremstille
CaseMe
Skulder strop
Ja
Produkttype
Mobil tegnebog
Kompatibel med model
Samsung Galaxy Z Fold 6
Materiale
PU læder
Kompatibel med mærke
Samsung
Kortspil
5st
Magnetisk lås
Ja
Standfunktion
Ja
Kompatibel med model ID
SM-F956B/DS
Seddelum
2st
Håndtag rem
Ja
HS Code
42023100
Hull til håndledsrem
Ja
Tilstand
Ny
Farve
Lilla
Farvemønster
Solid
Type dækning
Bogcover
Sammenfoldelig
Ja
Leveringsomfang
1x mobilcover (telefon medfølger ikke)
Type lås
Magnetisk lås
Stænksikker
Ja
Stødsikker
Ja
Produktnavn
CaseMe mobilcover
Antal
1

Levering
Standard forsendelse 3-10 hverdage.

Fortrydelse
30 dages fortrydelsesret på alle køb hos CaseOnline.
Læs mere om fortrydelsesret / klage under købsbetingelser

Betaling
Vi tilbyder sikker betaling med Nets Easy.
Gratis betalingsmuligheder.

  • Kort
  • Faktura
  • Swish
  • Internet bank
  • Delvis betaling