Køb mobiltilbehør til Google mobiltelefoner | CaseOnline.dk

GOOGLE

GOOGLE

En velkendt virksomhed grundlagt i 1998 for at udvikle sin søgemaskine Google. I dag tilbyder virksomheden en række tjenester og produkter. Deres første mobiltelefon blev introduceret under navnet Pixel og hedder det stadig i dag.
CaseOnline tilbyder mobiltilbehør til hele Google Pixel-serien.

GOOGLE PIXEL ETUI

Udstyr din Google Pixel med mobilcovers, som vi har i en række forskellige materialer. Silikonecovers er blandt de mere almindelige beskyttelser, der er tilgængelige i en forskellige farver og designtyper. Mobilcoveret giver bedre greb og beskyttelse, og du kan sætte dit personlige præg på din mobiltelefon.

GOOGLE PIXEL ETUI MED PUNG

Hvis du vil have kreditkort med dig, er en mobil pung eller et mobiltaske et perfekt alternativ. Der findes varianter med antallet af kortpladser efter dine specifikke behov. De lidt slankere varianter har færre kortpladser, mens dem med op til 14 kort er mere som et mobilcover. Løsninger med aftagelige skaller kaldes også 2i1, og så holdes mobiltelefonen på plads ved hjælp af magnetisme. Praktisk, når du vil tale i telefon.

GOOGLE PIXEL SKÆRMBESKYTTER

For at beskytte din mobiltelefon på bedste vis anbefaler vi en skærmbeskytter. Skærmbeskyttere fås også i flere forskellige materialer som f.eks. hærdet glas, blød kæledyrsfilm, hydrogelfilm eller hvis du ikke vil have nysgerrige øjne til at se din skærm, er der også specielle skærmbeskyttere, der bliver sorte, hvis du ikke ser lige ud. Disse skærmbeskyttere kaldes privatliv eller antispion. Uanset valget af skærmbeskytter, beskytter de alle mod snavs og ridser.