HTC

HTC

HTC Corporation et taiwansk elektronikfirma, der blev grundlagt i 1997. Mobiltelefonerne var oprindeligt baseret på Windows Mobile, og de blev på det tidspunkt en af grundlæggerne af Open Handset Alliance. De var den største smartphone-leverandør i USA i 2011, før Samsung og Apple og andre mobilproducenter kom med i kapløbet, og i 2017 solgte de halvdelen af designet, forskningen og rettighederne til Google.

HTC COVER

HTC har fremstillet mange mobiltelefoner og vi hos CaseOnline har mobilcovers at tilbyde til næsten alle modeller de har fremstillet. At have en form for mobiltelefoncover er et must i dag, da telefonerne er skrøbelige med deres stadig større glasskærme. Vi har silikoneskaller i forskellige varianter og farver. Covers i forskellige materialer og designs, se hvilket mobilcover der passer bedst til din HTC telefon i vores e-butik.

HTC ETUI MED PUNG

Hvis du synes, det er praktisk at have kreditkort og kørekort med, er en mobilpung et smart etui, der også beskytter telefonen rigtig godt. Vi har masser af variationer og designs. Vælg materiale og farve men også funktioner, der passer til dig. De større mobiltasker har plads til flere kreditkort og sedler men også møntrum.

HTC SKÆRMBESKYTTELSE

Sikre beskyttelsen af din skærm med en skærmbeskytter. Vi har displaycovers lavet af hærdet glas og bløde skærmbeskyttere lavet af forskellige materialer såsom hydrogel og plastfilm.