Køb billige mobil tilbehør til Huawei | CaseOnline.dk

HUAWEI

HUAWEI

Det kinesiske selskab Huawei er det største telecomselskab i verden. Hovedkvarter i Shenzhen og 170.000 ansatte. Virksomheden blev grundlagt i 1987 og er i dag en af de tre største mobiltelefonproducenter i verden.

HUAWEI ETUI

CaseOnline udmærker sig ved at tilbyde et bredt udvalg, det vil sige at vi tilbyder mobilcovers til stort set alle Huawei-mobiler på markedet. Alt fra silikoneskaller til mere komplekse beskyttelsesskaller. Da mobiltelefoner i dag ofte er skrøbelige, bør du beskytte telefonen med et cover enten til bagsiden af telefonen eller et altomfattende cover, der også beskytter skærmen.

HUAWEI ETUI MED PUNG

En praktisk beskyttelse og samtidig funktionel etui er en mobil pung. Fås i mange varianter fra én kortplads til 14 kortpladser og møntpladser. Modeller med lynlåse og halskæder. Nogle har et kortrum på indersiden, men der er også dem, der har et rum på ydersiden. Magnetiske etuier er også populære.

HUAWEI SKÆRMBESKYTTELSE

Absolut nødvendigt for at beskytte den skrøbelige glasskærm med en skærmbeskytter. Skærmbeskytterne fås i forskellige materialer, såsom hærdet glas. Nogle skærme har buede kanter og så har vi specielle skærmbeskyttere kaldet 3D eller 5D, der er designet til at følge skærmens konturer. Vi har også mere simple skærmbeskyttere lavet af blød plastfolie i forskellige materialer og funktioner.