LENOVO

LENOVO

Lenovo Group Limited er Kinas største pc-producent siden 2013. Det blev grundlagt i 1984 i Beijing, IBM købte sig ind i virksomheden i 2004 med omkring 20 pct. Lenovo Mobile Communication Technology købte Lenovo Group i 2009 og er i dag den tredjestørste på det kinesiske marked. Lenovos mobiltelefoner skiftede navn i 2015 og har siden brugt Motorola-mærket.

LENOVO ETUI

Vi hos CaseOnline har covers i forskellige farver og materialer til Lenovo mobiltelefoner. Alle mobilcovers er modeltilpasset, så tjek hvilken telefonmodel du har for at finde det rigtige mobilcover og beskyttelse til din telefon.

LENOVO ETUI MED PUNG

Hvis du leder efter en mobil pung eller et etui til din Lenovo smartphone, er du kommet til det rigtige sted. Her finder du etuier og beskyttelse i forskellige farver og materialer med smarte løsninger til at have dit kreditkort og kørekort med dig. Mobilpung er en sikker og praktisk beskyttelse til din mobiltelefon.

LENOVO SKÆRMBESKYTTELSE

Da skærmen er udsat for meget stress og bruges i forskellige miljøer, er det godt at beskytte skærmen med en skærmbeskytter. Skærmbeskyttere i hærdet glas er et populært valg, men der findes også skærmbeskyttere i bløde materialer som plastfilm.