LG

LG

LG Electronics et datterselskab af LG som blev grundlagt i 1958. LG er en forkortelse af Life`s Good. De var også pionerer i udviklingen af det første radioapparat i Korea. Derefter startede man fremstillingen af tv-apparater. I Sverige blev der i starten solgt produkter med navnet Goldstar, det husker vi fra ikke mindst VHS videobåndoptagere. Disse produkter holdt dog en ret dårlig kvalitet, og virksomheden begyndte at arbejde på en ny strategi for at forbedre rentabiliteten. Mærket øgede kvaliteten og sponsorerede ishockeyen LG Hockey Games. Salget viste en forbedret holdning til LG-mærket. Den første mobiltelefon ved navn LG Chocolate blev udgivet i 2006. Siden 2021 har LG forladt smartphone-markedet og investeret i andre elektroniske produkter.

LG ETUI

LG har fremstillet en række forskellige mobiltelefoner, og vi har mobilcovers til næsten alle modeller. De er sorteret efter forskellige serier i vores kategorisystem. For at coveret passer til din telefon, er det vigtigt, at du vælger den rigtige model. Vi har skaller i mange forskellige farver og designs. Silikonematerialer, selv TPU-skaller er populære, da de er noget hårdere, men stadig klassificeret som silikoneskaller.

LG ETUI MED PUNG

En sag er en anden god beskyttelse. Den dækker hele telefonen og beskytter den godt, plus at du kan medbringe kreditkort, kørekort og regninger. De har en smart magnetlås, der holder mobilpungen lukket. Et sikkert beskyttende etui, hvis du skulle tabe din mobiltelefon.

LG SKÆRMBESKYTTELSE

En komplet beskyttelse af telefonen opnås ved hjælp af en skærmbeskytter. Displaybeskyttere holder snavs og ridser væk og fås i forskellige materialer såsom hærdet glas eller almindelig film. Montering af en skærmbeskytter er ret simpel.