Mobil tilbehør til Meizu mobiltelefoner | CaseOnline.dk

MEIZU

MEIZU

Meizu Tecjnology Ltd, kinesisk elektronikproducent grundlagt af Jack Wong i 2003. Virksomheden startede sin produktion af MP3-afspillere. I 2007 flyttede Meizu sit fokus mod mobilmarkedet og skabte sin første smartphone i 2007 ved navn Meizu M8 og havde et Windows-baseret operativsystem. Teknologien var for lig Apple iPhone, så en retssag fra Apple tvang dem til at foretage ændringer og udgav Meizu M8SE i 2009. 2011 Meizu skiftede til Android-operativsystemet.

MEIZU ETUI

CaseOnline begyndte først at købe mobiltelefonetuier til Meizu i 2022, da nogle modeller nu er blevet frigivet i Sverige. Silikoneskal giver god beskyttelse og ændrer ikke telefonens udseende for meget. Skaller fås i flere forskellige farver og designs. En god beskyttelse mod ridser og snavs.

MEIZU ETUI MED PUNG

Mobiltaske eller mobilpung beskytter hele telefonen, altså for- og bagside. Derudover er disse etuier ofte udstyret med et kortrum og et seddelrum, hvilket er praktisk. Vi har mobilpunge i forskellige varianter, vælg din favorittaske i vores e-butik.

MEIZU SKÆRMBESKYTTELSE

Skærmbeskyttere bør monteres på telefonens display, da den er både stor og skrøbelig og udsættes for både snavs og risiko for ridser. Displaybeskyttelse fås i forskellige materialer, både blød plastfilm eller hærdet glas, som er lidt mere holdbart.