MICROSOFT

MICROSOFT

Microsoft Corporation et amerikansk multinationalt selskab grundlagt af Bill Gates og Paul Allen i 1975. Microsoft er en forkortelse for "mikrocomputersoftware". Virksomheden er i dag verdens største inden for softwareudvikling med blandt andet de populære produkter Microsoft Windows og Microsoft Office. De var også etableret på mobiltelefonmarkedet, hvor de brugte Windows Phone-operativsystemet. Windows Phone bruges blandt andet i Microsoft-telefoner.

MICROSOFT ETUI

Vi har modeltilpassede skaller i flere forskellige varianter og farver. Vælg din model fra listen og se, hvilket etui der passer til din telefonmodel. En silikoneskal er et sikkert valg, også kaldet en TPU-skal. Der er også hårde PC-skaller (Polycarbonat), som også er lidt tyndere. Betræk med integreret stativ er praktisk, når du ser videoer. Disse skaller består af 2 lag, en hård skal og en gummieret tpu-skal.

MICROSOFT ETUI MED PUNG

Vil du sikre dig, at telefonen er beskyttet bedst muligt, er en mobilpung en god beskyttelse. Mobiltelefonen holdes på plads af en skal, der er fastgjort til etuiet. Den mobile pung har et låg med integrerede kortpladser, normalt 2 til 3 rum. Dette folder over skærmen og låser pungen ved hjælp af en lille magnet syet ind i etuiet. Under kortpladserne er der ofte et lille rum til opbevaring af sedler eller kvitteringer.

MICROSOFT SKÆRMBESKYTTELSE

Sidst men ikke mindst har du brug for en skærmbeskytter for at beskytte telefonen optimalt. Skærmbeskytter i hærdet glas foretrækkes, men en almindelig blød skærmbeskytter opfylder også en vigtig funktion. For at forhindre skærmen mod snavs og ridser er en skærmbeskytter en billig mulighed.