Mobilhalskæde med fastgørelsesplade - Light Tan
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ny

Mobilhalskæde med fastgørelsesplade - Light Tan

  • Universal
  • Justerbar rem
  • Inklusive fastgørelsesplade
132,90 DKK (inkl. moms) 106,32 DKK (ekskl. moms)
Inkl. moms
check på lager

Universelt mobiltelefonhalskæde med fastgørelsesplade – Light Tan

Maksimer komfort og sikkerhed med mobilhalskæde.

Et alsidigt universelt mobiltelefonhalskæde, designet til at holde din mobil sikker, tilgængelig og stilfuldt ved hånden. Bær mobilen om halsen og hav hænderne fri, den perfekte blanding af komfort og sikkerhed. Med et mobilhalskæde behøver du ikke længere fumle i tasker eller lommer efter din telefon. Vores halskæde holder din telefon tilgængelig, samtidig med at den beskytter den mod fald, tyveri og tab. Den smarte universelle fastgørelsesplade passer til de fleste mobiltelefoner med et cover monteret på telefonen. Fastgørelsespladen placeres under mobilcoveret, passer stort set alle mobilcovers. OBS! Mobilcover medfølger ikke.

Fordele ved dette mobilhalskæde

  • Universel kompatibilitet: halskæden passer til de fleste smartphones og giver et sikkert greb og nemt fastgøres til din mobiltelefon gennem den medfølgende fastgørelsesplade.
  • Fastgørelsesplade: Placeres på indersiden af dit mobilcover og fastgørelsespunktet føres ud gennem opladningsstikket, hvorefter det fastgøres i den justerbare mobilhalskæde. Denne smarte funktion sikrer, at din mobil er sikker og lettilgængelig.

  • Justerbar halsrem: Tilpas pasformen efter din komfort med den justerbare halsrem. Fremstillet af højkvalitets nylon, designet til at være behageligt, forebygger nakkespænding og sikrer, at din telefon altid er lettilgængelig.
  • Holdbart design: Fremstillet med førsteklasses materialer, vores mobiltelefonhalskæde tåler daglig slid. Den robuste fastgørelsesplade og halskædens kraftige klemmer sikrer, at din telefon forbliver sikkert fastgjort, uanset din aktivitet. Vælg mellem en række forskellige farver og mønstre for at matche din personlige stil eller outfit.

Specifikationer

Farve: Light Tan
Længde: 120cm
Tykkelse: 10mm
Fastgørelsesplade: 1stk
Kompatibilitet: Universal
Materiale: Nylon

Indhold
1x mobilhalskæde (telefon ikke inkluderet)

CaseOnline
22-483
0.05 kg
7315700620643
Produktinformation
Grundfarve
Brun
Skulder strop
Ja
Produkttype
Halsrem
Kompatibel med model
Universal
Materiale
Nylon
Kompatibel med mærke
Universal
Integreret holder
Ja
HS Code
39269097
Tilstand
Ny
Farve
Light Tan
Farvemønster
Solid
Tykkelse
10
Leveringsomfang
1x mobilhalskæde (telefon ikke inkluderet)
Type lås
Karabinhage
Stænksikker
Ja
Stødsikker
Ja
Produktnavn
Mobilhalskæde
Antal
1