Køb tilbehør og beskyttelse til Apple Macbook | CaseOnline.dk

Macbook tilbehør

APPLE MACBOOK

Den første Macbook computer blev lanceret i 2006. Macbook er primært tilpasset hjemmebrugere, studerende og små virksomheder, mens Macbook Pro er den professionelle og mere udstyrede model. Macbook udstyret med et indbygget webkamera kaldet Isight og en 13,3 tommer widescreen skærm. I 2011 valgte Apple at opgive den hvide Macbook og solgte kun Macbook Air og Macbook Pro. Macbook Pro er bygget i et aluminiums chassis.

APPLE MACBOOK COVER

CaseOnline har Macbook covers i flere forskellige farver. Dette er en tynd cover, der beskytter computeren mod ridser og snavs. Den tynde etuiet ses knap nok, når den er monteret. Vi har også stærkere stødfaste covers med stativer fra SUPCASE til Macbook og Macbook Pro. Dette er en certificeret skal, der har vundet mange tests. Optimal beskyttelse til din bærbare computer.

APPLE MACBOOK TASKE

Vi har også etuier og tasker til Macbook. Ofte universelle mål på 13" og 14" i forskellige farver og funktioner. Fås med håndtag og skulderrem. Rum til opladere og tilbehør.

APPLE MACBOOK SKÆRMBESKYTTELSE

Beskyt den dyre Macbook-skærm med en skærmbeskytter af hærdet glas. Displaybeskyttelse er dobbeltklæbende og er nem at montere.