Køb tilbehør og beskyttelse til GPS enheter | CaseOnline.dk

GPS tilbehør

GPS Tilbehør

Et system til satellitnavigation GPS som står for Global Positioning System. Systemet blev allerede udviklet i 1970'erne af det amerikanske forsvar, men blev først sat i drift i 1994. I 2015 var 27 satellitter i drift og det gjorde det muligt for alle med en GPS-modtager at bestemme deres position uanset vejret, dagen eller nat og rundt om i verden. GPS er blevet et nødvendigt system i dag.

GPS COVER

Vi har silikone cover til de fleste populære GPS-enheder på markedet. Garmin har længe været en stor GPS-spiller inden for jagt, hundesporing, fiskeri og friluftsliv. Vores silikone covers er modeltilpasset og giver både god beskyttelse og greb på din GPS-enhed Coverene har udskæringer til antennen og adgang til enhedens funktioner. Vælg mellem flere forskellige farver.

CYKEL COMPUTER COVER

Vi har silikone cover til de fleste populære cykelcomputere på markedet. Garmin og Bryton er store producenter af cykelcomputere. Vores silikone etuier er modeltilpasset og giver både god beskyttelse og greb på din cykelcomputer. Coverene har udskæringer til fastgørelse og adgang til enhedens funktioner. Vælg mellem flere forskellige farver.

GPS SKÆRMBESKYTTELSE

CaseOnline sælger skærmbeskyttere lavet af glas og plastikfilm til GPS-enheder som Garmin Astro og Garnin Alpha, men også mange andre modeller til vandreture eller GPS-telefoner. Displaybeskyttelse tilbydes også i en 2-pak.

CYKEL COMPUTER SKÆRMBESKYTTELSE

Beskyt cykelcomputeren med en skærmbeskytter af hærdet glas, den har vi til de fleste cykelcomputere på markedet. Skærmbeskyttelse 1-pak og 2-pak både blød og hård skærmbeskyttelse.