Moto G silikon skal transparent
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Silikone cover gennemsigtig Motorola Moto G

  • Grebvenlig
  • Tynd mobilbeskyttelse
  • Funktionelt design
59,90 DKK (inkl. moms) 47,92 DKK (ekskl. moms)
Inkl. moms
block Ikke på lager

Transparent silikonecover til Motorola Moto G

Dette klare silikonetui til Motorola Moto G giver førsteklasses beskyttelse uden at gå på kompromis med det elegante design af din telefon. Dette klare silikone etui bevarer det smukke design af din Motorola Moto G, mens det beskytter mod hverdagens slitage.

Perfekt pasform og forbedret greb

Præcisionskonstrueret gennemsigtigt silikoneetui, modelmonteret til Motorola Moto G. Coveret forbedrer dit greb og sikrer, at din telefon ikke glider ud af din hånd under brug. Coverets gennemsigtighed tilføjer et subtilt lag af beskyttelse, der ikke skjuler din telefons slanke udseende.

Let og slankt design

Den gennemsigtige silikoneskal giver minimal bulk og bevarer den slanke og slanke profil på din Motorola Moto G. Nyd bekvemmeligheden ved at bære din telefon uden byrden af et tungt eller omfangsrigt etui.

Premium materialekvalitet

Telefoncoveret er lavet af højkvalitets silikonemateriale og er fleksibelt, holdbart og nemt at installere eller fjerne. Med dette mobilcover monteret på din Motorola Moto G forhindrer du dagligt slid, mens coveret giver et behageligt greb for nem håndtering af telefonen.

Udmærket ridsefasthed og slagfasthed

Etuiet giver fremragende beskyttelse mod ridser, stød og mindre fald. Dette tynde telefoncover er fleksibelt, holdbart og nemt at installere eller fjerne. Hold din Motorola Moto G til at se uberørt og pletfri ud for at bevare din telefons udseende og gensalgsværdi.

Nem adgang til knapper og porte

Etuiet er designet med adgang til telefonens funktioner, hvilket giver dig adgang til knapper, porte på din Motorola Moto G. Bevar din telefons funktionalitet, mens du holder den beskyttet. Dette telefoncover er også kompatibelt med trådløs opladning.

Vaskbar og nem rengøring

For at rengøre kabinettet, brug mild sæbe og vand, skyl godt og lad det lufttørre. På den måde holder du den gennemsigtige silikonekasse ren for snavs og eventuelle pletter. På ingen tid vil dit etui se så godt ud som nyt, hvilket giver kontinuerlig beskyttelse og et rent udseende til din Motorola Moto G. Dette vaskbare design bevarer ikke kun den perfekte stand af etuiet, men bidrager også til bedre hygiejne til din smartphone.

Specifikationer:

Farve: Motorola Moto G
Materiale: Silikone
Kompatibilitet: Motorola Moto G

Indhold
1x mobiltelefonetui (telefon medfølger ikke)

CaseOnline
56-038
0.02 kg
7315700021600
Produktinformation
Grundfarve
Gennemsigtig
Produkttype
Mobil cover
Kompatibel med model
Motorola Moto G
Materiale
Silicone
Kompatibel med mærke
Motorola
Kompatibel med model ID
XT1032
Induktionskompatibel
Ja
HS Code
39269097
Tilstand
Ny
Farve
Gennemsigtig
Farvemønster
Solid
Type dækning
Bagside cover
Funktioner
Stødabsorberende cover
Sammenfoldelig
Ingen
Leveringsomfang
1x telefon etui (telefon medfølger ikke)
Stænksikker
Ja
Stødsikker
Ja
Produktnavn
Silikone cover gennemsigtig
Antal
1