Billig mobil tilbehør til Motorola | CaseOnline.dk

MOTOROLA

MOTOROLA

Motorola inc var et amerikansk elektronikfirma, der blev grundlagt i 1028. Fra starten fremstillede de bilradioer, men gik senere over til telekommunikation og radiokommunikation samt mobiltelefoner. Virksomheden blev opdelt i 2011 i to separate selskaber, Motorola Mobility LLC og Motorola Solutions Inc. Allerede i 1973 præsenterede Motorola verdens første mobiltelefon.

MOTOROLA ETUI

Hos os finder du et udvalg af mobiltelefoncovers til hele Motorola serien i flere typer materialer og designs. Bløde og hårde mobilcovers i alle regnbuens farver. Et cover beskytter telefonens ryg og kanter mod snavs og stød, og du får samtidig et bedre greb om mobiltelefonen. Coverene er modeltilpasset og du har adgang til telefonens funktioner.

MOTOROLA ETUI MED PUNG

Et praktisk etui til din Motorola-telefon er en anden type beskyttelse. En mobilpung med kort- og seddelrum er, samtidig med at du får en pung med i købet, en altomfattende beskyttelse med magnetlås. Det gør den holdbar og beskytter telefonen godt, hvis du skulle tabe den på jorden. Kufferterne tilbydes i flere farver, materialer og designs. Mobiltelefonen fikseres ved hjælp af en skal inde i etuiet. Nogle er halvlimet og du har mulighed for at vinkle telefonen, så skallen danner et stativ. Dette er praktisk, når man f.eks. ser film.

MOTOROLA SKÆRMBESKYTTELSE

Hærdet glas skærmbeskytter 9H er 9 gange hårdere end normalt glas, det er et lamineret glas og beskytter telefonens display fremragende mod snavs, ridser og mindre stød. Displaybeskyttelsesfilm er en blød plastikfilm, der også er modstandsdygtig over for snavs og ridser. Denne film er næste usynlig, efter at den er monteret på glasset. Skærmbeskytterne har en dobbeltklæbende overflade, som gør den nem at montere på mobiltelefonen. Vi hos CaseOnline har skærmbeskyttelse til de fleste motorola mobiler.