NOKIA

NOKIA

Nokia abp er et stort finsk teleselskab, der i starten måske var bedst kendt for at fremstille gummistøvler og bildæk. I løbet af 80'erne og 90'erne var Nokia en stor og vigtig spiller i udviklingen af mobiltelefoni. Nokias slogan "Connecting People" var ofte omtalt i virksomhedens logo. Nokia var involveret i skabelsen af det nordiske NMT-netværk og senere også GSM-netværket. I løbet af 90'erne blev andre dele af virksomheden solgt, og Nokia investerede i mobiltelefoner, hvor det fik succes og til sidst blev det tredjestørste firma i branchen. Nokia mistede senere markedsandele efter at have kæmpet med udviklingsforsinkelser, og de begyndte endelig at samarbejde med Microsoft i 2011. Siden 2016 har Nokia igen fremstillet mobiltelefoner sammen med den finske producent HMD Glodal og de bruger nu Android-operativsystemet.

NOKIA ETUI

Hvis der er nogen telefon, der har eksisteret længe, når det kommer til covers til mobiltelefoner, så er det Nokia-telefoner. Hvem husker ikke Nokias trykknap-telefoner fra 90'erne. Vi hos CaseOnline har mobilcovers til alle Nokia mobiltelefoner, vælg farve og materiale eller funktion. Silikoneskal er et fremragende valg af beskyttelse.

NOKIA ETUI MED PUNG

En mobiltelefon udstyret med et etui, for eksempel en funktionel mobilpung, er en rigtig god beskyttelse til telefonen. Praktisk kun at medbringe kørekort, betalingskort og sedler. Den traditionelle tegnebog er sjældent nødvendig i dag. Med en praktisk mobilpung har du alt, hvad du skal bruge ét sted. Etuerne fås i flere modeller og designs til dem, der har brug for mange kortpladser eller en magnetisk aftagelig telefondel, der gør det nemt at besvare opkald. Vi har det meste på lager.

NOKIA SKÆRMBESKYTTER

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at beskytte telefonen med en skærmbeskytter, da den er udsat for meget snavs. Skærmbeskyttelse forebygger effektivt ridser og snavs, hvis du vil være ekstra sikker, kan en skærmbeskyttelse af hærdet glas være et godt valg.