Mobil tilbehør til Nothing Phone mobiltelefoner | CaseOnline.dk

NOTHING

NOTHING PHONE

Virksomheden Nothing blev grundlagt i 2020 og annonceret i 2021 af den tidligere OnePlus-grundlægger Carl Pei. Målet med den nye virksomhed var at fjerne barrierer mellem mennesker og teknologi for at skabe en søvnløs digital fremtid. Nothing startede samarbejde med Qualcomm, som tillod dem at bruge Snapdragon-chips i deres enheder. I juli 2022 udgav Nothing deres første mobiltelefon kaldet Nothing Phone (1). Telefonen har et gennemsigtigt design, som gør det muligt for brugeren at se de interne komponenter gennem telefonens bagside. Nothing bruger sit eget styresystem Nothing OS, som er baseret på Android-operativsystemet.

NOTHING PHONE ETUI

En gennemsigtig silikone etui eller lavet af materialet TPU bevarer udseendet af telefonens design. Med en gennemsigtig cover bevarer du bagsidens lækre design, som giver brugeren mulighed for at se de indvendige komponenter samt led-belysning mv. Silikone coveret er naturligvis en god beskyttelse til telefonen, der beskytter bagsiden og kanterne mod snavs, ridser og stød.

NOTHING PHONE ETUI MED PUNG

Vi har en række forskellige etuier og tasker til Nothing Phone. Praktiske pung etuier med kortpladser og seddelrum beskytter hele telefonen. En meget effektiv og praktisk beskyttelse. Vælg mellem forskellige farver og modeller.

NOTHING PHONE SKÆRMBESKYTTELSE

Skærmbeskytter i hærdet glas til Nothing Phone eller måske en beskyttelsesskærm til privatlivets fred? Privacy screen protector beskytter både skærmen og synligheden af nysgerrige øjne, da du kun kan se skærmen, hvis du kigger lige frem. De nysgerrige kan ikke se dit skærmindhold fra siden, da skærmen for dem er helt sort.