ONEPLUS

ONEPLUS

Et kinesisk firma med fokus på smartphone-fremstilling grundlagt af svenskerne Carl Pei og Pete Lau i 2013. OnePlus opererer i 30 lande med hovedkvarter i Helsinki, Finland. I foråret 2014 udkom Oneplus One, deres første mobiltelefon. Det blev hurtigt en populær budgettelefon og 9 måneder senere havde de solgt over 1,5 millioner telefoner. Indtil 2019 blev der udgivet cirka to mobiltelefonmodeller om året. I de seneste år har Oneplus også udgivet op til fire telefonmodeller om året.

ONEPLUS ETUI

Siden lanceringen af Oneplus-telefoner har CaseOnline samlet etuier og beskyttelser til alle OnePlus-telefonmodeller. Alle covers er modeltilpasset, da telefonmodellerne altid ændrer design og mål. Et mobiltelefoncover holder telefonen godt beskyttet. En populær skal er lavet af materialet silikone eller det lidt hårdere materiale TPU. Begge skaller er dog klassificeret som silikoneskaller. Vælg din yndlingsfarve i vores butik. Mobilcoveret fås i flere forskellige designs og funktioner, alle med adgang til din Oneplus telefons funktioner.

ONEPLUS ETUI MED PUNG

Vi garanterer et etui der passer til din Oneplus telefon, skal du have kreditkort, kørekort og sedler med, så måske en mobil pung kunne være noget for dig? Vi har flere forskellige modeller og typer, lige fra et par kortpladser til ni kortpladser. Du vælger farve og funktion i vores butik, vi har etuier der holder din Oneplus telefon godt beskyttet mod snavs og uheld.

ONEPLUS SKÆRMBESKYTTELSE

Komplet gerne med en skærmbeskytter og du er på den sikre side, mobiltelefonens display er skrøbeligt og det er nemt at få ridser på glasset. CaseOnline har hærdet glas til den mere krævende bruger til at vise beskyttelse lavet af blød plast og hydrogelfilm. Alle skærmbeskyttere er dobbeltklæbende og forholdsvis nemme at montere.