OPPO

OPPO

Oppo Mobile Telefommunications Corp Ltd, en kinesisk elektronikvirksomhed grundlagt i 2004. Virksomheden er etableret i omkring 50 lande og allerede i juni 2016 blev Oppo Kinas største smartphone-producent. Oppo-telefoner var i 2019 rangeret som nummer et i Kina 2019.

OPPO ETUI

Hos CaseOnline finder du Oppo mobilcovers til flere forskellige telefonmodeller. En blød silikonecover beskytter mobiltelefonen mod snavs og skader. Vi tilbyder også hårde etui, alle etuier er modeltilpassede og passer derfor perfekt til din mobiltelefon.

OPPO ETUI MED PUNG

En anden god beskyttelse er en etui med pung. Etuiet indeholder flere kortpladser og rum til regninger eller kvitteringer. Mobiltelefonen er fastgjort i en skal, der er limet inde i etuiet og er godt beskyttet, hvis du skulle tabe telefonen. Vi har etuipunge til Oppo-telefoner i flere forskellige farver og materialer. Du finder din favoritmodel i vores butik.

OPPO SKÆRMBESKYTTELSE

Sørg for at supplere med en skærmbeskytter. Det sikrer, at du har den bedst mulige beskyttelse til din Oppo-telefon. Displaybeskyttelse af hærdet hærdet glas eller blød plastfolie. Begge skærmbeskyttere holder telefonen fri for snavs og ridser.