REALME

REALME

Virksomheden Realme blev grundlagt i 2018 med hovedkvarter i Shenzhen, Kina. Li Bingzhong tidligere vicepræsident for elektronikgiganten Oppo dannede Realme som et datterselskab af Oppo. Efter et par måneder dannede Realme sit eget brand og blev i 2021 det hurtigst voksende mobiltelefonmærke med en vækst på 830%. Den første telefon, som Realme udgav, hed Realme 1. Realme-telefoner er solgt i Europa siden 2019.

REALME ETUI

CaseOnline er først begyndt at sælge mobilcovers til Realme-telefoner i 2021. For det meste silikoneskal i forskellige designs og modeller. Men vi udvider udvalget af covers, efterhånden som Realme-telefoner bliver mere og mere populære i Sverige. Uanset telefonmodel er det vigtigt at beskytte telefonen med et mobilcover, ikke mindst for at sikre et godt greb om telefonen og for at holde snavs og skader væk.

REALME ETUI MED PUNG

Vi har fået fremstillet nogle etuier til Realme-telefonerne. Vores mål er selvfølgelig at kunne tilbyde en mobil pung til alle modeller Realme udgav. Vi tilbyder en praktisk mobilpung med tre kortpladser og et seddelrum til alle telefoner fra Realme. Optimal beskyttelse af mobiltelefonen. Find etuier i fem farver hos CaseOnline.

REALME SKÆRMBESKYTTER

Vi har displaybeskyttelse i både enkeltpakninger og 2pakninger. Bløde skærmbeskyttere lavet af plast eller hærdet hærdet glas, der kan tåle lidt mere, er på lager. Skærmbeskyttelse i 5D-glas tilbydes også til de telefoner, der har buede kanter, så glasset følger kanterne, når det er for bøjet.