Køb billigt Samsung mobiltilbehør | CaseOnline.dk

SAMSUNG

SAMSUNG GALAXY

Samsung Electronics blev grundlagt i 1969 og er en verdensførende elektronikproducent, der i 2012 blev verdens største leverandør af mobiltelefoner. Samsung er stadig i dag verdens største producent baseret på antallet af solgte telefoner. Siden 2010 har elektronikgiganten udgivet cirka 60 enheder. CaseOnline har mobilcovers og beskyttelse til stort set alle Samsung Smartphones siden starten i 2009. Samsung udgiver nye telefonmodeller i løbet af året, hvor de to store begivenheder normalt afholdes i januar og august.

SAMSUNG GALAXY ETUI

CaseOnline har et bredt udvalg af mobiltelefonetuier og tilbehør til alle Samsung modeller. Her finder du masser af forskellige covers såsom bagsider helcovers med front og bagside som på en smart måde så også fungerer som en integreret skærmbeskytter. Adgang til telefonfunktioner. Beskyt din dyre telefon med et etui, før uheldet er ude. Mobiltelefonskallen er fremstillet i en masse forskellige materialer, der giver et bedre greb om mobiltelefonen og den bedst mulige beskyttelse. Et eksempel er TPU-skal, som har mange gavnlige egenskaber, men som stadig minder meget om silikone. Metalskaller er ofte populære i forskellige håndværk, men er også velegnede til fritidsaktiviteter. I det nordlige Sverige er disse skaller populære at have med på snescooterture. Metalskal giver en ekstra robust følelse og overlegen beskyttelse til din telefon. Metalskallens materiale er ofte aluminium som er let og ofte integreret silikone indsats som tilsammen danner en meget stødabsorberende og stærk beskyttelse.

SAMSUNG GALAXY ETUI MED PUNG

En mobilpung er perfekt beskyttelse til en mobiltelefon, da den beskytter både forsiden og bagsiden, mens du kan have kreditkort, sedler og kvitteringer med dig. CaseOnline tilbyder en række forskellige varianter af mobilpunge lige fra de slankere modeller med kun én kortplads til de tykkere modeller, der rummer op til 14 kortpladser. Nogle varianter har også et møntrum med lynlås. Der findes også varianter med en magnetisk aftagelig skal, hvor telefonen fastgøres til en skal, der fastgøres til etuiet ved hjælp af magnetisme. Disse etuier hedder 2i1 og gør det nemmere at besvare opkald og gør det muligt at vælge, hvornår og om du vil have pungdelen med eller ej.

SAMSUNG GALAXY SKÆRMBESKYTTELSE

En skærmbeskytter er altid god til at beskytte mobiltelefonen mod ridser, snavs og stød. Skærmbeskyttere fås i en række forskellige materialer såsom hærdet glas, PET-film, hydrogel, UV-lim.