Køb armbånd og tilbehør til Smartwatch

SMARTWATCH TILBEHØR

SMARTWATCH ARMBÅND, ETUI OG TILBEHØR

Hos os hos CaseOnline finder du armbånd og tilbehør til dit smartwatch. Vi har et bredt udvalg af erstatningsarmbånd i forskellige materialer og farver. Vi arbejder hele tiden på at udvide sortimentet og finder du ikke det du leder efter, så send os en mail. Apple, Samsung, Fitbit, Garmin og Huawei er dem, der konstant udgiver nye smartwatches, men vi forsøger at holde udbuddet i tråd med lanceringen af ​​nye modeller. Nutidens smarture er dyre og mere skrøbelige end et traditionelt ur, så vi har også forskellige former for beskyttelse såsom skaller, skærmbeskyttere og armbånd med indbygget skal. Stilfulde og stærke armbånd i rustfrit stål er populære, de fås i mange forskellige designs.

SMARTWATCH ARMBÅND

Vi har udskiftelige smartwatch armbånd i en række forskellige designs og materialer. Silikone armbånd i mange forskellige farver og modeller. Også to farvede og ventilerede armbånd. Vores udskiftelige urremme er modelspecifikke og leveres komplet med fastgørelsesstifter. Armbånd i rustfrit stål, der kan justeres i længden, værktøj til at forkorte armbåndet medfølger også. Der findes magnetarmbånd med skjult lås, det vil sige, at de låses med magneter, der er indbygget i armbåndet. Alle vores armbånd er nikkelfri. Læderarmbånd fås med både sprintlås og easyfit lynlås. Velkommen til at shoppe armbånd hos CaseOnline.

SMARTWATCH ETUI

Vi har etuier til smarture, både bumpers og etuier med indbyggede glasskærmbeskyttere i en række lækre farver. Etuier er modeltilpasset og klikker ud over urets kanter, Vores smartwatch etuier med indbygget glas beskytter hele uret mod ridser, snavs og stød. Vi har også rustfri stål etuier i forskellige designs og farver. Med et cover til smartwatchet ændrer du udseendet, så det passer til dig. De fleste etuier kan matches med et armbånd i samme farve.

SMARTWATCH SKÆRMBESKYTTELSE

Beskyt det dyre smartwatch med en skærmbeskytter. Vi har både blød plastfilm og skærmbeskyttere i hærdet glas. Nogle skærmbeskyttere er buede og følger urets form, disse kaldes ofte 3D skærmbeskyttere.

SMARTWATCH LADEKABLER

Ligesom telefoner er smartwatch producenterne endnu ikke blevet enige om et fælles ladestik til smarture. Derfor tilbyder vi forskellige ladekabler og adaptere til dit smartwatch. USB-adapter til smartwatch og stik giver dig mulighed for at oplade det med mobiltelefonkablet eller fra computeren. Praktisk hvis du skal oplade uret på arbejdet eller et andet sted eller har brug for et ekstra kabel. Vores ladekabler er modeltilpasset.