Skærmbeskytter 3D Soft HydroGel Sony Xperia 10 Plus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skærmbeskytter 3D Soft HydroGel Sony Xperia 10 Plus

  • Tykkelse 1.125mm
  • 100% gennemsigtig
  • Blød skærmbeskytter
65,90 DKK (inkl. moms) 52,72 DKK (ekskl. moms)
Inkl. moms
check på lager

HydroGel skærmbeskytter til Sony Xperia 10 Plus

Avanceret skærmbeskyttelse

3D Soft Hydrogel er en avanceret og omhyggeligt designet skærmbeskytter, der giver sikker beskyttelse til din Sony Xperia 10 Plus skærm. Den er lavet med banebrydende 3D hydrogel teknologi og giver komplet beskyttelse til din telefons skærm og forhindrer effektivt mod ridser, snavs og dagligt slid. Dens bløde, men robuste sammensætning absorberer stød og forhindrer revner eller flækker, hvilket sikrer, at din Sony Xperia 10 Plus skærm forbliver fejlfri og snavsfri.

Krystalklart og ultratyndt design

Oplev din Sony Xperia 10 Plus fantastiske skærm uden forvrængning af billedkvaliteten. 3D Soft HydroGel skærmbeskytter har et krystalklart design, der bevarer lysstyrken og klarheden fra den originale skærm. Med en tykkelse på kun 0.125mm tilbyder den en berøringsfølsom oplevelse, så du nemt kan navigere på din telefon. Sig farvel til omfangsrige skærmbeskyttere, der ødelægger din enheds æstetik og omfavner den ultratynde, næsten usynlige beskyttelse, der holder din Sony Xperia 10 Plus ren og pæn.

Problemfri installation og langvarig vedhæftning

Det er relativt nemt at installere 3D Soft HydroGel skærmbeskytteren. Den avancerede klæbeteknologi sikrer en stærk binding, der holder længe uden at løsne sig eller miste sin effektivitet. Skærmbeskytteren efterlader ingen mærker. Hold din Sony Xperia 10 Plus skærm sikker og sikker med denne pålidelige og holdbare skærmbeskytter.

Hvad er 3D Soft HydroGel?

HydroGel skærmbeskyttelsesmaterialet er et revolutionerende produkt inden for skærmbeskyttelse, som kommer fra den kemiske bearbejdning af polymernetværk, der har høje vandabsorberende egenskaber. Tænk på HydroGel som en teknologisk avanceret form for plastik, der, når den behandles, opnår overlegne beskyttende egenskaber og ultra gennemsigtighed.

Udtrykket "Hydro" refererer til brugen af vand i fremstillingsprocessen, mens "Gel" betegner materialets fleksible, pudelignende natur. Materialet er væsentligt mere fleksibelt og stødabsorberende sammenlignet med traditionelle glas eller plastikskærmbeskyttere. Resultatet er en skærmbeskytter, der er bemærkelsesværdig tynd, næsten usynlig for det blotte øje, og som kan beskytte din telefons skærm mod almindelige dråber, ridser og endda pletter.

HydroGel skærmbeskyttere er ikke kun gennemsigtige, men de bevarer også original klarhed og berøringsfølsomhed. De er designet til at passe til Sony Xperia 10 Plus skærmen. Ved korrekt installation dannes der ingen bobler, i modsætning til konventionelle plastikdæksler. Mindre bobler kan forsvinde efter et par dage ved hjælp af HydroGel materialets selvhelbredende funktion, selv mindre ridser forsvinder med tiden.

I bund og grund kombinerer HydroGel skærmbeskyttere de bedste egenskaber fra både plastik og hærdet glas skærmbeskyttere, hvilket giver din telefonskærm optimal beskyttelse og klarhed uden at gå på kompromis.

Specifikationer

Farve: Gennemsigtig
Kompatibilitet: Sony Xperia 10 Plus
Materiale: Hydrogel

Indhold
1x skærmbeskytter (telefon medfølger ikke)
2x serviet

CaseOnline
44-792
0.01 kg
2019-03-08
7315700024250
Produktinformation
Grundfarve
Gennemsigtig
Produkttype
Skærmbeskyttelse
Kompatibel med model
Sony Xperia 10 Plus
Materiale
HydroGel Film
Kompatibel med mærke
Sony
Kompatibel med model ID
I4213
HS Code
70200080
Tilstand
Ny
Farve
Gennemsigtig
Farvemønster
Solid
Tykkelse
0.125mm
Produktnavn
3D Soft Hydrogel
Antal
1