Køb billige Sony Xperia mobiltilbehør | CaseOnline.dk

SONY

SONY

Virksomheden blev dannet ved en fusion af Ericsson og Sony i 2001. Ericsson kæmpede ligesom Nokia i 90'erne med mangel på komponenter, hvilket førte til sammenslutninger af nye telefonmodeller. Tabene blev vendt til overskud i 2004. Sony Corporation købte den resterende halvdel af Ericsson i 2012 og skiftede dermed navn til Sony Mobile Communications. Hovedkontoret lå i Tokyo.

SONY ETUI

Mobilcovers til alle Sonys forskellige serier af telefoner, hos CaseOnline kan du med garanti finde et cover der passer til din mobiltelefon. En beskyttende silikoneskal kan være en god start, køb den farve og funktion der passer bedst til din telefon i vores e-butik. Du har stadig adgang til alle funktionerne på din telefon, da alle vores mobilcovers er modeltilpassede.

SONY ETUI MED PUNG

Det mest populære etui til mobiltelefonen er nok mobilpungen. Det er et smart og praktisk etui, fordi det både beskytter telefonen og samtidig kan du have kort og andre ejendele med dig. Vi tilbyder masser af varianter, farver og materialer af etuier og tasker. Vi har fået fremstillet nogle mobilpunge, for eksempel de større etuier, der rummer op til ni kort, mobilpungen hedder så double flip.

SONY SKÆRMBESKYTTELSE

Da telefonen er ret dyr og har en skrøbelig glasskærm, bør den beskyttes af en skærmbeskytter. Displaybeskyttelse af en enklere model som plastfilm eller den lidt stærkere beskyttelse af hærdet glas. Alle skærmbeskyttere har en dobbeltklæbende bagside og er ret nemme at installere. CaseOnline har også skærmbeskyttere til selve kameraet, da de på det seneste er stadigt større og mere avancerede. Disse kameralinsebeskyttere fås også i hærdet glas og plastfilm.