TABLET TILBEHØR

TABLET

Allerede i 1888 tog Elisha Gray patent på en elektronisk enhed, der kunne fange håndskrift ved hjælp af en kuglepen. I begyndelsen af 1960'erne blev RAND-tabletten opfundet. Bærbare tablet-computere har eksisteret siden 90'erne, for eksempel Gridpad fra 1989 og Microsoft Tablet PC siden 2001. Nogle tidlige producenter af mini-tabletten med en skærmstørrelse mellem 5" til 7" var Samsung Tab og Google Nexus 7 Touchpad'en blev årets julegave i 2010, og Apple iPad dominerede markedet i 2011. I 2012 udgav Apple iPad Mini 7,85" mini touch-tablet til at konkurrere med Google Nexus 7.

TABLET ETUI

CaseOnline sælger en række forskellige covers og beskyttelser til alle tablets på markedet. Silikone etuier, Liquid etuier og stødfaste covers med integrerede standere. Vi har det meste på lager. Tabletten, som i dag har stadig større skærme, er skrøbelig og bør beskyttes med en skal. Et cover giver også et godt greb om tabletten, nogle beskyttelsescovers har indbygget stativ eller håndtag. Vi har også covers til børn i et skumgummi lignende materiale, der kan tåle at blive tabt. De har et håndtag der kan vinkles som et stativ, hvilket er praktisk når man ser film.

TABLET COVERS

Hvis du vil beskytte tabletten rigtig godt, er et omfattende etui et glimrende valg. Coveret beskytter skærmen mod ridser og snavs, det kan foldes op som et stativ i flere forskellige vinkler. Vi har også stærkere covers, med roterbar funktion til at dreje tabletten vandret eller lodret. Nogle covers har en skulderrem eller integreret håndtag på bagsiden af etuiet. Med et beskyttende cover er tabletten beskyttet rigtig godt og er desuden nem at have med.

TABLET SKÆRMBESKYTTELSE

Beskyt tabletten med en skærmbeskytter lavet af hærdet glas eller plastikfilm for at holde snavs og ridser væk fra tablettens skærm.