Mobil tilbehør til TCL mobiltelefoner | CaseOnline.dk

TCL

TCL

Virksomheden blev oprindeligt grundlagt i 1981 under navnet TTK og fremstillede derefter kassettebånd. I 1985 skiftede de navn til TDK, men efter en varemærkekonflikt skiftede de navn til TCL, som står for Telephone Communication Limited. TCL Technology er en kinesisk elektronikvirksomhed, der designer, udvikler og producerer en række forbrugerprodukter såsom fjernsyn, mobiltelefoner, klimaanlæg, vaskemaskiner og køleskabe. I 2019 var TCL den næststørste producent af tv-apparater. TCL har også fremstillet mobiltelefoner under forskellige mærker, fx Palm til HP og Blackberry. Siden 2019 har de fremstillet mobiltelefoner under deres eget TCL-mærke.

TCL ETUI

Selv TCL-telefoner skal beskyttes, og vi har en række forskellige mobiltelefoncovers at vælge imellem. Gennemsigtige eller farvede silikonecovers er en god beskyttelse af telefonens bagside, men beskytter også kanterne. Mobilcovers fås i forskellige materialer, TPU er et almindeligt brugt materiale, en variant af silikone. men lidt sværere.

TCL ETU MED PUNG

Vores forskellige etuier, tasker og pung etuier beskytter både for- og bagsiden af mobiltelefonen. Selv mobiltelefonens kanter er beskyttet, derudover har disse etuier ofte kortpladser og fungerer som pung. Praktisk, hvis du vil have nogle kreditkort og sedler med dig.

TCL SKÆRMBESKYTTELSE

Skærmbeskyttere, også kaldet skærmbeskyttere, til TCL-telefoner fås i både solidt materiale og hærdet glas. De hærdede glas er 9 gange hårdere end normalt glas og beskytter effektivt mod snavs og ridser. Selvfølgelig skal alle mobiltelefoner beskyttes og suppleres med en skærmbeskytter.