Mobil tilbehør til Vivo mobiltelefoner | CaseOnline.dk

VIVO

VIVO

VIVO Communication Technology Ltd er en kinesisk multinational smartphoneproducent med hovedkontor i Gongguan. Virksomheden blev grundlagt i 1995 og fremstillede oprindeligt trådløse og trådløse telefoner. I 2011 startede de deres smartphone-produktion og i 2020 blev deres smartphones lanceret i Europa. Vivo og Zeiss begyndte at samarbejde i 2020 for at forbedre kameradelen af telefonerne, og de udgav deres første mobiltelefon med Zeiss-teknologi i Vivo X60-serien.

VIVO ETUI

Vi sælger mobilcovers til Vivo telefoner i en række forskellige materialer og farver. Silikone etui er en god og stilfuld beskyttelse til telefonen. Mobilcoveret holder snavs og ridser væk, samtidig med at det giver et bedre greb om telefonen.

VIVO ETUI MED PUNG

Et praktisk etui er mobilpungen, som har plads til både kreditkort og pengesedler. Coveret beskytter også hele telefonen hele vejen rundt og holder telefonen godt beskyttet mod snavs, ridser og hvis du skulle tabe telefonen. Vi har varianter i forskellige farver, materialer og antal kreditkortpladser. Der findes også modeller, som har en aftagelig pungdel, hvilket kan være praktisk, når du ikke vil have pungen med. Pungdelen i sådanne tilfælde er fastgjort ved hjælp af magnetisme.

VIVO SKÆRMBESKYTTELSE

Skærmbeskyttelse er et oplagt valg, da nutidens telefoner er dyre og skrøbelige. CaseOnline har både skærmbeskyttere lavet af plastfilm og hærdet glas, som er mere holdbar beskyttelse. På det seneste er det også blevet populært at beskytte mobiltelefonens kamera, da disse også bliver større og skrøbelige. Også til kameraet er der både blød kamerabeskyttelse eller hærdet glasbeskyttelse til mobilkameraet.