Køb mobildæksel og beskyttelses til Xiaomi | CaseOnline.dk

XIAOMI

XIAOMI

Xiaomi Inc er Kinas største producent og sælger af mobiltelefoner. Virksomheden blev grundlagt i 2010 med hovedkvarter i Beijing. Virksomheden afslørede sin første mobiltelefon så sent som i 2011 og har siden udvidet sig og overgået både Samsung og Apple i antallet af solgte enheder i Kina. Xiaomi-telefoner blev sat til salg i Europa i 2016.

XIAOMI ETUI

Vi har masser af beskyttelse til Xiaomi-mobiler i vores e-shop. Mobilcovers i alle dens former og farver. Bagsiden og kanterne på mobilen er godt beskyttet med et smart mobilcover. Telefonens funktioner påvirkes ikke af et modeltilpasset cover. Skallen har huller til knapper, kamera og ladestik. En blød silikoneskal forbedrer grebet på telefonen. Gennemsigtige skaller giver et stilfuldt look.

XIAOMI ETUI MED PUNG

Med et etui til telefonen er du altid komplet, pung og mobil i ét. En mobil pung har både kortpladser og seddelrum, nogle etuier har nogle gange også møntrum. Tjek vores brede udvalg af etuier, og du vil helt sikkert finde en mobilpung, der passer til dig og din telefonmodel. Hvis du synes, at mobilpungen er omfangsrig, har vi også andre modeller af etuier, for eksempel med et kortrum på bagsiden af en skal. Der findes også varianter, der hænger om halsen.

XIAOMI SKÆRMBESKYTTELSE

Vi har skærmbeskyttere og skærmbeskyttere i flere forskellige varianter og materialer såsom hærdet glas og blødere materialer til alle Xiaomi-telefoner. Det er vigtigt at beskytte den dyre skærm mod snavs, ridser og ydre påvirkninger, da et display er dyrt og skrøbeligt. Undgå dyre reparationer en skærmbeskytter af hærdet glas er en god mulighed.