Stöttåligt skal Sony Xperia C5 Ultra Dual
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stødfast Cover med stativ Sony Xperia C5 Ultra Dual (E5563)

 • Nem at gribe
 • Integreret stativ
 • Stødabsorberende egenskaber
 • blå
 • lyserød
 • grøn
 • appelsin
 • sort
 • lilla
 • rød
 • hvid
92,90 DKK (inkl. moms) 74,32 DKK (ekskl. moms)
Inkl. moms
check på lager

Stødsikker etui med stativ til Sony Xperia C5 Ultra Dual

Stødsikker mobiltelefoncover, maksimer din stil

Dette TPU cover med et unikt dækmønster er specielt designet til Sony Xperia C5 Ultra Dual og tilbyder en uovertruffen kombination af funktionalitet og stil. Dette telefoncover handler ikke kun om udseende, det giver enestående beskyttelse til din telefon, mens det lader dig udtrykke din stil. Med et unikt dækmønsterdesign er det et mobilt tilbehør, der skiller sig ud fra mængden og styrker din dynamiske og eventyrlystne ånd.

Bygget til holdbarhed og komfort

Mobilcoverets unikke to lags design giver uovertruffen beskyttelse, samtidig med at den elegante profil af din Sony Xperia C5 Ultra Dual telefon bevares. Fremstillet af TPU (termoplastisk polyurethan), et robust plastmateriale, giver det enestående modstandsdygtighed over for slid ved daglig brug. Det unikke dækmønster bidrager også til et forbedret greb, hvilket mindsker risikoen for at tabe telefonen. På trods af dets stærke, robuste ydre er etuiet utroligt brugervenligt. Den er nem at installere og fjerne og opfylder de dynamiske behov hos en Sony Xperia C5 Ultra Dual bruger.

Innovativt design med to lag

Dette telefoncover med to lag er konstrueret til styrke og fleksibilitet. Det indvendige lag, lavet af blød TPU (termoplastisk polyurethan), giver fremragende stødabsorbering mod stød og fald. Denne TPU cover har et tekstureret dækmønster, der ikke kun forbedrer den æstetiske appel af coveret, men også giver et bedre skridsikkert greb. Det ydre lag, lavet af PC (polycarbonat) har en integreret udfoldelig stander. Sammen danner de to lag en robust mobilbeskyttelse og sikrer, at din Sony Xperia C5 Ultra Dual forbliver ubeskadiget, selv i tilfælde af mindre uheld.

Integreret stander, dit mobile mediecenter

Det indbyggede stativ er prikken over i'et og gør din Sony Xperia C5 Ultra Dual til et mobilt mediecenter. Praktisk udfoldelig stander, der er nem at bruge, den muliggør håndfri visning af dine yndlingsvideoer, foretage videoopkald eller gennemse dit fotobibliotek. Standeren er diskret indbygget i mobilcoveret, så den ikke forstyrrer telefonens profil.

Specifikationer

Farver: Sort, blå, grøn, lilla, pink, rød, hvid, orange
Kompatibilitet: Sony Xperia C5 Ultra Dual
Materialer: TPU, PC

Indhold
1x mobilcover (telefon medfølger ikke)

CaseOnline
52-220-5
0.05 kg
7315700225770
Produktinformation
Produkttype
Mobil cover
Kompatibel med model
Sony Xperia C5 Ultra
Materiale
TPU, Termo plast urethan
Kompatibel med mærke
Sony
Standfunktion
Ja
Kompatibel med model ID
E5563
HS Code
39269097
Tilstand
Ny
Farve
Flerfarvet
Farvemønster
Mønstret
Leveringsomfang
1x telefon etui (telefon medfølger ikke)
Stødsikker
Ja
Produktnavn
Stødbestandigt cover med stativ
Antal
1

Du vil eventuelt også synes om