ZTE

ZTE

Telecom-producent, der producerer en række elektroniske produkter. ZTE fik opmærksomhed i 2010, da de lancerede en budgetmobil med modelnavnet Blade. Men i den seneste tid har de også fokuseret på mere avancerede mobiler men modelnavnet Axon. CaseOnline har mobilcovers til de fleste af de ZTE-mobiler, der er blevet udgivet.

ZTE ETUI

CaseOnline har forskellige mobilcovers og tilbehør til alle ZTE-mobiler. Forskellige typer skaller, der beskytter bagsiden og kanterne på mobilen, heldækkende skaller med for- og bagside, der overlapper hinanden og danner en integreret skærmbeskytter. I takt med at mobiltelefoner er blevet dyrere og dyrere, er det et must at beskytte din telefon med et etui.

ZTE ETUI MED PUNG

Vi har forskellige typer mobiltelefonetui, tasker og mobiltasker. Et pungetui er et rigtig godt valg, da det både er praktisk, når du har kort og sedler til opbevaring, samtidig med at det beskytter fronten, da det meste er foldbart.

ZTE SKÆRMBESKYTTELSE

Komplet gerne med en skærmbeskytter, så du holder skærmen intakt og frisk. Mest almindeligt er en skærmbeskytter lavet af plastfilm eller hærdet glas, men der er en række forskellige typer og materialer at vælge imellem.